Opłaty
Regulamin korzystania ze stołówki szkolnej
Odsetki za opłacanie po terminie należności cywilnoprawnych, do jakich zalicza się wyżywienie w stołówce szkolnej, są pobierane na podstawie art. 481 Kodeksu Cywilnego w ustawowej wysokości – 7%.
ODPŁATNOŚĆ ZA OBIADY ZA MIESIĄC KWIECIEŃ 2023 WYNOSI:
03.04.23 - 28.04.23
16 dni x 4,50zł = 72,00 zł
(wpłaty na rzecz miasta zwolnione są z opłat)
INFORMACJE DODATKOWE
Istnieje możliwości wykupienia obiadów w okresie przerwy świątecznej tj. 06, 07, 11 kwiecień w stołówce szkolnej, wówczas powiększają Państwo opłatę o 4,50 zł za każdy z wybranych dni.
Rodziców i opiekunów chcących wykupić taki obiad prosimy o zgłoszenie obecności dziecka na stołówce w wybrany dzień drogą mailową Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub u intendentki szkolnej.
PŁATNE PRZELEWEM NA KONTO BANKOWE SZKOŁY:
PKO BP SA ODDZ.3 KATOWICE 22 1020 2313 0000 3102 0573 2922.
UCZNIOWIE KORZYSTAJĄ Z OBIADÓW, POCZĄWSZY OD NASTĘPNEGO DNIA PO UISZCZENIU OPŁATY LUB PO PRZEKAZANIU NTENDENTOWI POTWIERDZENIA DOKONANIA PRZELEWU.
POTWIERDZENIE WPŁATY MOŻNA PRZESŁAĆ POCZTĄ NA ADRES E-MAIL: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
OPŁATY ZA OBIADY NALEŻY WPŁACAĆ DO OSTATNIEGO DNIA MIESIĄCA POPRZEDZAJĄCEGO. W PRZYPADKU NIETERMINOWYCH WPŁAT BĘDĄ NALICZANE USTAWOWE ODSETKI.
Intendent, Ewa Cecot
tel. 32 254 36 79 w. 109
-------------------------------------------
23.02.2023
01.09.2022
14.03.2022
02.04.2021
02.03.2020 r. Zarządzenie nr 20/2019/2020
30.08.2019 r. Zarządzenie nr 40/2018/2019
01.03.2018 r. Zarządzenie nr 17/2017/2018
03.02.2016
Marzec 2015
Jadłospis
Opublikowano: Biblioteka
JADŁOSPIS
Pn. 20.03.2023 * ZUPA Z CIECIERZYCY Z ZIEMNIAKAMI*NALEŚNIKI Z SEREM LUB DŻEMEM *KOMPOT
Wt. 21.03.2023 * ZUPA KREM Z BIAŁYCH WARZYW Z GRZANKAMI ZIOŁOWYMI *RISOTTO DROBIOWO - WARZYWNE*KOMPOT
Śr. 22.03.2023 * ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM*KOTLET MIELONY*ZIEMNIAKI*BURAKI *KOMPOT
Cz. 23.03.2023 * ZUPA RYŻOWA Z ZIELENINĄ*SCHAB PO SZTYGARSKU*KLUSKI ŚLĄSKIE *KAPUSTA CZERWONA*KOMPOT
Pt. 24.03.2023 * ZUPA BARSZCZ CZERWONY Z ZIEMNIAKAMI*PALUSZKI RYBNE*RYŻ PO CHIŃSKU*BROKUŁ NA PARZE*HERBATA MIĘTOWA Z CYTRYNĄ
**********************
Pn. 27.03.2023 * ZUPA KWAŚNICA NA ŻEBERKACH* RYŻ Z JABŁKIEM I ŚMIETANKĄ*KOMPOT OWOCOWY
Wt. 28.03.2023 * ZUPA OGÓRKOWA Z ZIEMNIAKAMI*KURCZAK PIECZONY*ZIEMNIAKI*SAŁATA ZIELONA Z SOSEM ŚMIETANOWYM*KOMPOT
Śr. 29.03.2023* ZUPA BROKUŁOWA Z ZIEMNIAKAMI*GULASZ Z INDYKA*KASZA KUSKUS PERŁOWA*MIX WARZYW*KOMPOT
Cz. 30.03.2023 * ZUPA GRYSIKOWA*FILET Z INDYKA PANIEROWANY*ZIEMNIAKI*MIZERIA Z KOPERKIEM*KOMPOT
Pt. 31.03.2023 * ZUPA SHREKOWA*JAJKO W SOSIE CHRZANOWYM *ZIEMNIAKI*BROKUŁ NA PARZE*HERBATA Z CYTRYNĄ
**********************
Pn. 03.04.2023 *ZUPA POROWA Z SERKIEM*NALEŚNIKI Z SEREM LUB DŻEMEM*KOMPOT
Wt. 04.04.2023 * ZUPA Z FASOLKI SZPARAGOWEJ Z ZIEMNIAKAMI *SPAGHETTI Z SOSEM BOLOGNESSE *KOMPOT
Śr. 05.04.2023* ZUPA WIELOWARZYWNA*KOTLET „A LA DEVOLAI”*ZIEMNIAKI*SURÓWKA *KOMPOT
Cz. 06.04.2023 * PIEROGI RUSKIE OKRASZONE CEBULKĄ*KOMPOT
Pt. 07.04.2023 * PALUSZKI RYBNE, ZIEMNIAKI, SURÓWKA
Przygotowane dania mogą zawierać śladowe ilości alergenów: jaja, seler, gluten, nabiał